Adsense Referral Segera Pensiun di Akhir Agustus

Adsense Referral Pensiun nda .Mau bengi Pas Maghrib aku entuk Email Soko Google Adsense, sing isine Kiro kiro ngene bahasa Inggrise "We are writing to let you know that we will be  retiring the AdSense Referral Program during the last week of August"artine lek gak salah ngene lo ndro. Tak kandani yo le, yen saiki Google AdSense Referral arep tak endek sementara waktu tekan akhir Agustus. dadi kon kon sing pasang Banner Banner referral diilaki wae,  meh ra kanggo, dikliki wes ga ono duite.Yo gantine diisiwae gambar 2 sing apik utowo gambar kekasihmu yo gak popo. Yo wis ngono wae yo. tak turu sik..
Blogged with the Flock Browser
Label: ,
edit

Popular Posts